• Coaching

    Hypnose Praktijk Riechelmann in Twisk

Coaching & Hypnosecoaching bij Hypnose Praktijk Riechelmann

Hypnose Praktijk Riechelmann staat klaar met hypnosecoaching in Twisk om jou te helpen bij het bereiken van je doelen. Per cliënt neem ik altijd alle tijd om een succesvolle sessie te realiseren. De behandeling pas ik volledig op jou aan om je zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen.

Wat is coaching?

Als hypnosecoach bied ik ondersteuning aan een persoon of groep mensen die graag nieuwe doelen wil bereiken. Je kunt het idee en het gevoel hebben dat er meer uit jezelf te halen valt. Maar hoe kun of ga je dit voor elkaar krijgen? Alleen is dit vaak heel moeilijk te realiseren. Hierbij kan ik als coach een rol spelen om je te helpen anders en out of the box te denken. Dit doe ik door jou met mijn hypnocoaching zelf in te leren zien wat je mogelijkheden zijn of zouden kunnen zijn.

Bijvoorbeeld:

Iedereen bepaalt zijn of haar levensvisie op grond van persoonlijke ervaringen, gevoelens, zintuigen en opinies. Deze zijn gebaseerd op bepaalde normen en waarden. Dat lijkt misschien logisch, maar heeft wel een negatieve kant die jouw persoonlijke groei kan belemmeren. Wanneer je namelijk niet in staat bent je eigen gedachtepatronen te ontwikkelen, is ‘herkennen’ erg lastig. Uiteindelijk kan dit jou zelfs in de keuzemogelijkheden beperken. Vandaar dat het belangrijk is open te staan om jouw visie en denkpatronen te veranderen. Alleen dan kunnen zich deuren openen die voorheen gesloten leken te zijn.

Waarom coaching met hypnose?

Mijn hypnosecoaching kan jou helpen bij verschillende zaken.

Denk onder meer aan:

  • Het verbeteren van relaties met anderen
  • Het ontwikkelen van een beter gevoel over jezelf
  • Het groeien naar beter en passend werk voor een beter gevoel
  • Het leren omgaan met stress
  • Het bereiken van succes
  • Het krijgen van plezier in jouw leven

Maak dan nu een afspraak door rechtsboven in het scherm op ‘Afspraak maken’ te klikken. Mocht dit onverhoopt niet lukken, kun je ook bellen naar (06) 108 800 28. Meer informatie kun je eventueel opvragen via het contactformulier.
Ik help je graag verder wanneer het om hypnosecoaching gaat.

Zijn er nog vragen of duidelijkheden? Neem gerust contact met Roy op of:

Waar wil je mee geholpen worden?