Gespecialiseerd in

Hypnose voor een virtuele maagband
Ben je op zoek naar een ervaren hypnosetherapeut voor een virtuele maagband in Hoorn of omstreken? Bij Hypnose Praktijk Riechelmann ben je aan het juiste adres voor de zogenaamde hypno-maagband. Zo krijg jij de nodige ondersteuning tijdens het afvallen.


Hypnotherapie als afvalbehandeling
Bij dit programma gaan hypnose en afvallen goed samen. Daarbij hoef je in tegenstelling tot met een chirurgische maagband de nadelen van een operatie niet te ervaren.
Bovendien is het maagbandprogramma meer dan een virtuele maagband alleen.
Onbewust leer ik je controle te krijgen over jouw emoties t.o.v. eten, de grootte van je porties, het maken van gezonde keuzes en het loslaten van oude patronen.
Deze behandeling is dus GEEN DIEET en je mag in principe alles blijven eten.
Of je nu 5 of 150 kilo wilt kwijtraken: afvallen met hypnose kan jou verder helpen.
Wel is het belangrijk dat jij 100% gemotiveerd bent.

 

Hoe gaat de maagband in zijn werk?

Je krijgt 3 sessies in 1 maand (dit is afhankelijk van de persoon).
Het bijhorende programma zal uit een 8-stappenplan bestaan waar ik je meer over vertel voordat we met de afvalbehandeling beginnen.
Na afloop van de eerste sessie afvallen onder hypnose krijg je ter ondersteuning een op maat gemaakt geluidsbestand mee.
Dit bestand dien je minimaal 2 keer per dag gedurende 1 maand te beluisteren.
Op deze manier krijgt jouw onderbewustzijn elke dag opnieuw de opdracht om de nodige veranderingen blijvend door te voeren. De kosten voor de virtuele maagband zijn €375,00 euro, hiervoor krijg je 3 sessies.

Hiervoor krijg je:
- 3 sessies om te vermageren onder hypnose en indien nodig de nodige begeleiding
- De geluidsopname op maat
- Een goed gevoel over jouw nieuwe lichaamsgewicht


Wil je ook ondersteuning en met hypnotherapie afvallen? Maak dan nu een afspraak door rechtsboven in het scherm op 'Afspraak maken' te klikken. Mocht dit onverhoopt niet lukken, kun je ook bellen naar (06) 108 800 28.

Ik verwelkom je graag voor een virtuele maagband in mijn praktijk in Hoorn, om jou te helpen jou ideale gewicht te bereiken!

Hypnosecoaching bij Hypnose Praktijk Riechelmann
Hypnose Praktijk Riechelmann staat klaar met hypnosecoaching in Hoorn om jou te helpen bij het bereiken van je doelen. Per cliënt neem ik altijd alle tijd om een succesvolle sessie te realiseren. De behandeling pas ik volledig op jou aan om je zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen.

Wat is coaching?
Als hypnosecoach bied ik ondersteuning aan een persoon of groep mensen die graag nieuwe doelen wil bereiken. Je kunt het idee en het gevoel hebben dat er meer uit jezelf te halen valt. Maar hoe kun of ga je dit voor elkaar krijgen? Alleen is dit vaak heel moeilijk te realiseren. Hierbij kan ik als coach een rol spelen om je te helpen anders en out of the box te denken. Dit doe ik door jou met mijn hypnocoaching zelf in te leren zien wat je mogelijkheden zijn of zouden kunnen zijn.

Bijvoorbeeld:
Iedereen bepaalt zijn of haar levensvisie op grond van persoonlijke ervaringen, gevoelens, zintuigen en opinies. Deze zijn gebaseerd op bepaalde normen en waarden. Dat lijkt misschien logisch, maar heeft wel een negatieve kant die jouw persoonlijke groei kan belemmeren. Wanneer je namelijk niet in staat bent je eigen gedachtepatronen te ontwikkelen, is ‘herkennen’ erg lastig. Uiteindelijk kan dit jou zelfs in de keuzemogelijkheden beperken. Vandaar dat het belangrijk is open te staan om jouw visie en denkpatronen te veranderen. Alleen dan kunnen zich deuren openen die voorheen gesloten leken te zijn.

Waarom coaching met hypnose?
Mijn hypnosecoaching kan jou helpen bij verschillende zaken.

Denk onder meer aan:
- Het verbeteren van relaties met anderen
- Het ontwikkelen van een beter gevoel over jezelf
- Het groeien naar beter en passend werk voor een beter gevoel
- Het leren omgaan met stress
- Het bereiken van succes
- Het krijgen van plezier in jouw leven


Maak dan nu een afspraak door rechtsboven in het scherm op 'Afspraak maken' te klikken. Mocht dit onverhoopt niet lukken, kun je ook bellen naar (06) 108 800 28. Meer informatie kun je eventueel opvragen via het contactformulier.
Ik help je graag verder wanneer het om hypnosecoaching gaat.

Specialist in magnetiseren
Voor magnetiseren in Hoorn moet je bij Hypnose Praktijk Riechelmann zijn. Ik sta klaar als magnetiseur in het geval dit bijvoorbeeld effectief blijkt te zijn bij hypnosetherapie of wanneer je specifiek op zoek bent naar een energetisch therapeut. Door middel van mijn magnetiseerbehandeling help ik jou met blokkades opheffen en energie in je lichaam weer vrij te doen stromen.

Wat is magnetiseren?
Magnetiseren is werken met energie. Als magnetiseur sta ik klaar om blokkades en energiestoringen in het lichaam op te helpen lossen. Overal in en om ons heen is energie. Deze energie moet vrij kunnen stromen door ons lichaam. Is dit niet het geval? Dan spreken we van een blokkade. Ik kan deze blokkades helpen opheffen en er daarmee proberen voor te zorgen dat de energie weer vrij stroomt. Dit ondersteunt het zelfgenezend vermogen, waardoor jouw lichaam wederom in staat is om problemen op een natuurlijke manier te herstellen.


Wil je een afspraak maken bij mijn praktijk in Hoorn? Maak dan nu een afspraak door rechtsboven in het scherm op 'Afspraak maken' te klikken. Mocht dit onverhoopt niet lukken, kun je ook bellen naar (06) 108 800 28.

Hypnose Praktijk Riechelmann voor reiki
Wil je fysieke, mentale of emotionele problemen oplossen? Hierin kan de reiki in Hoorn van Hypnose Praktijk Riechelmann jou ondersteunen. Door middel van mijn behandelingen help ik jou ontspannen, meer energie krijgen en weer in balans komen. Zo kan jij je beste zelf zijn.

Wat is reiki?
Reiki is een samenvoeging van de Japanse woorden ‘rei’ = universum en ‘ki’ = kracht, oftewel: energie. De ‘ki’ wordt in China aangeduid als ‘chi’ en in India als ‘prana’. Net als chakra healing heeft reiki healing een positieve invloed op lichaam en geest. De therapie is als het ware een wezenlijk onderdeel van je beste zelf zijn. Jouw zijn bestaat dan ook uit universele energie en heeft een eigen trillingsniveaus. Een reikibehandeling is dus een methode waarbij je jezelf verbindt met deze universele energie.

Voor een beter gevoel
Bij reiki ga ik ervan uit dat elke fysieke kwaal veroorzaakt wordt vanuit het emotionele vlak. Een lichamelijke kwaal is vaak een signaal vanuit ons emotionele lichaam dat ons vertelt dat er iets aan de hand is.

Door tijdens een sessie gericht te werken op emotionele blokkades, is het dus mogelijk het lichamelijke signaal tevens te verhelpen. Toch kan ik niet met zekerheid zeggen ik met een reikibehandeling alles kan genezen. Wel kan ik stellen dat de therapie verlichting van de klacht geeft, waardoor je je beter zult voelen. Om die reden is het van belang dat je in geval van ziektes in eerste instantie onder behandeling bent bij de reguliere gezondheidszorg.


Maak nu een afspraak door rechtsboven in het scherm op 'Afspraak maken' te klikken.
Mocht dit onverhoopt niet lukken, kun je ook bellen naar (06) 108 800 28.
Kies vandaag nog voor de helende werking van reiki!

Een hypnosebehandeling bij Hypnose Praktijk Riechelmann
Ben je van plan een afspraak te maken bij Hypnose Praktijk Riechelmann voor een hypnosebehandeling in Hoorn? Op deze pagina lees je meer over hoe zo’n sessie in zijn werk gaat. Je ontdekt wat je van mij als hypnosetherapeut kunt verwachten en waar jij je als cliënt aan dient te houden.

Wat kun je verwachten van mijn hypnose?
We starten met een intakegesprek waarin we jouw klacht en/of probleem bespreken. Vervolgens kijken we samen hoe we het gewenste resultaat kunnen bereiken. Uit ervaring weet ik dat de meeste klachten en problemen van cliënten voortkomen uit complicaties die al eerder in het leven zijn ontstaan. Soms zelfs al in de vroege kinderjaren. Je kunt je niet altijd bewust zijn van de oorsprong, maar jouw onderbewustzijn is hier vaak nog wel steeds mee bezig. Zo blijven onbewuste overtuigingen in stand, terwijl dit vaak niet noodzakelijk of bevorderlijk is voor het dagelijkse welzijn. Door middel van de juiste suggesties maak ik het onderbewuste duidelijk dat het probleem niet gehandhaafd hoeft te worden. Ik raad aan een professional als mijzelf in te schakelen, omdat velen niet in staat zijn om op eigen kracht het onderbewustzijn succesvol te beïnvloeden.

Wat moet je doen tijdens een behandeling?
Uiteraard zal ik de gehele hypnosebehandeling verzorgen. Wel is het van groot belang dat je jezelf aan een aantal zaken houdt tijdens de sessie. Zo dien je:

Simpele instructies op te volgen
- Jouw verbeelding en fantasie aan te spreken
- Open te staan voor suggesties, zodat ik het onderbewuste kan beïnvloeden
- Aan het probleem te willen werken; alleen dan zal de hypnosesessie een succes zijn (laat je dus niet door een ander naar de hypnosetherapeut sturen!)
- De hypnosebehandeling is eveneens in te zetten bij traumaverwerking, persoonlijke ontwikkeling en nog vele andere situaties.

Klik hier voor de video over hypnose

Maak nu een afspraak door rechtsboven in het scherm op 'Afspraak maken' te klikken. Mocht dit onverhoopt niet lukken, kun je ook bellen naar (06) 108 800 28.
Via het contactformulier stel je al jouw vragen. Hypnose Praktijk Riechelmann uit Hoorn staat voor je klaar!

Trancetherapie van Hypnose Praktijk Riechelmann
De trancetherapie in Hoorn van Hypnose Praktijk Riechelmann heeft vele toepassingsmogelijkheden. Door middel van deze zogenaamde Bio Energetische Trance-therapie kan ik rechtstreeks met jouw onderbewustzijn werken om het verhelpen eventuele problemen en klachten te ondersteunen. Zo gebruik ik diverse technieken om jou weer in balans te brengen en bied ik vervolgens de juiste begeleiding.

Verschillen tussen BET en hypnose
Bio Energetische Trance-therapie, oftewel BET-therapie, kan een groot aantal zaken beïnvloeden. Denk maar aan overtuigingen, verslavingen, gevoelens, trauma’s, angsten, pijn, zelfbeeld, ongewenst gedrag en relaties. Het verschil met hypnosetherapie is dat ik jou met trancetherapie zelf dingen laat analyseren en evalueren. Dit terwijl jouw onderbewustzijn bij de hypnosemethode over het algemeen mijn suggesties als waarheid aanneemt.

Suggesties zijn de juiste bewoordingen die jouw onderbewuste accepteert. Bij trancetherapie gebruik ik enkel korte suggesties voor de klacht. Dit doe ik wanneer de cliënt in trance is. Bij hypnose pas ik juist scripts toe waarbij ik continu spreek met zeer korte pauzes. Per cliënt bekijk ik overigens welke therapie het beste in te zetten is voor het behalen van de gewenste resultaten.

Hoe ziet de behandeling eruit?
Het doel van mijn bio energetische therapie is om jouw natuurlijke balans te herstellen. Hiervoor zet ik verschillende technieken in, waarna ik rechtstreeks aan het werk ga met jouw onderbewustzijn. Dankzij mijn therapie kun jij jezelf overstijgen en transformeren. Op deze manier ben jij in staat de mogelijkheden van jouw geest optimaal te benutten.


Interesse in de trancetherapie van Hypnose Praktijk Riechelmann in Hoorn?
Maak dan nu een afspraak door rechtsboven in het scherm op 'Afspraak maken' te klikken. Mocht dit onverhoopt niet lukken, kun je ook bellen naar (06) 108 800 28.
Heb je nog vragen? Stel ze via het contactformulier. Ik zal je vraag dan zo snel mogelijk beantwoorden.

Hulp bij stoppen met roken door hypnose
Ben je een roker en wil je van deze gewoonte af, maar vind je het lastig om sigaretten links te laten liggen? In Hypnose Praktijk Riechelmann help ik jou te stoppen met roken door hypnose in Hoorn. Vanuit jouw eigen wilskracht is komt voor eens en altijd van jouw rookverslaving afkomen een stuk dichterbij. Ik bied jou passende hulp bij stoppen met roken.

Motivatie uit het onderbewustzijn
Nicotine werkt zwaar verslavend, en stoppen met roken is daarom geen eenvoudige opgave. Wanneer je er echter eenmaal zelf voor hebt gekozen er echt voor te gaan, kun jij met behulp van hypnose roken afleren. Wat het belangrijkste is bij de combinatie van hypnose en stoppen met roken, is dat jij het echt zelf wilt. Een hypnosebehandeling legt jou namelijk niets op waar je zelf niet achter staat. Hypnose is de sterkste tool die je zelf al bezit: alle kennis van jouw lichaam en alles wat met jezelf te maken heeft, zit al in jouw onderbewustzijn. Met hypnose haal ik slechts iets naar boven waar jij zelf niet bij kunt. Daarom is het belangrijk dat jij erachter staat om roken dankzij hypnose achter je te laten. Om fitter te worden, de kans op longkanker te verkleinen, of omwille van partner of kinderen: als de motivatie maar vanuit jezelf komt.

Over de hypnosebehandeling
Hypnotherapie een passende methode om te stoppen met roken dankzij hypnose. Er is doorgaans slechts één sessie nodig, waardoor je maar eenmalig het bedrag van €150 hoeft te betalen. Tijdens de hypnosebehandeling zijn we ongeveer 1,5 uur bezig. Hierbij spreek ik jouw onderbewustzijn aan om dit zo subtiel te beïnvloeden. Het is dus van belang dat jij je open stelt en simpele instructies op kunt volgen. Overigens is het gewoon toegestaan te eten en te drinken voorafgaand aan de hypnosebehandeling.


Maak nu een afspraak door rechtsboven in het scherm op 'Afspraak maken' te klikken.
Mocht dit onverhoopt niet lukken, kun je ook bellen naar (06) 108 800 28.

Ik hoop je snel te mogen verwelkomen in Hypnose Praktijk Riechelmann te Hoorn.
Jouw innerlijke kracht en mijn expertise helpen jou te stoppen met roken door hypnose.

Mijn ervaring met sport
Ik ben jaren geleden lange tijd zelf topsporter geweest met wedstrijdschaatsen.
Je kunt je voorstellen als je naast je tegenstander staat op de startstreep, en duizenden mensen in het publiek je staan toe te juichen er een hoop door je lichaam heen gaat. Hoe ga je hier mee om?
Je wilt jezelf overtreffen, winnen. Een winnersmentaliteit is dan niet genoeg.
Je mindset is het belangrijkste instrument om jezelf te overtreffen. Hoe hard je ook oefent, de mentale kracht wellicht wel het belangrijkste instrument om te winnen.

Hoe kan hypnose de actieve sporter helpen bij het realiseren van zijn doelstellingen?
Veel sporters willen altijd het maximale uit zich zelf zien te halen.
En of je nu amateur of professioneel sporter bent, je wilt toch altijd fysiek krachtig zijn, technisch goed bewegen of leren bewegen waardoor je meer rendement uit je sport kan halen en onbewust de juiste handelingen uit kunt voeren.
Om zo uiteindelijk tot goede of zelfs hoge prestaties te kunnen komen.

Veel sporters missen vaak de mentale kracht en het geloof wat ze uit zich zelf zouden kunnen halen, soms hebben we het stemmetje in ons hoofd: heb ik wel voldoende getraind, ben ik op dit moment wel goed genoeg, ik moet laten zien dat ik het kan.
Al die druk en twijfels kunnen er dus voor zorgen dat je niet presteert, maar er kunnen ook veel onbewuste processen zijn die er voor zorgen dat je niet in het moment kunt presteren.

Je focus en valse overtuigingen kun je verbeteren.
Een sporter kan pas uitblinken als de sporter in zich zelf gelooft en er geen mentale belemmeringen zijn.
De sporter dient 
 ‘in het nu' te zijn en daarmee de juiste ‘focus’ te behouden, want dan pas kan de sporter in een ‘flow’ komen.

Al deze processen kunnen met hypnose verbeterd worden.
Er zijn inmiddels veel sporters die hypnose gebruiken om hun prestaties naar een hoger niveau te brengen.
Wacht niet langer, en maak een afspraak zodat ik je hierbij kan ondersteunen, zodat we aan de slag kunnen met jou persoonlijke (leer-)doelen.

 

Tot het uiterste gaan
Het komt vaak voor dat je probeert tot het uiterste te gaan. Je hebt de motivatie om je doelen te bereiken maar faalt om een van onderstaande redenen:

1. Er zijn andere in jou omgeving die veel verwachtingen van je hebben.
2. Het lukt je niet je mindset aan te passen en je te focussen op wat echt belangrijk is.
3. Je focust je op de verkeerde punten waardoor je niet het beste uit jezelf kunt halen.
4. Er zijn obstakels zoals stress, of het 'moeten' presteren door druk van jezelf of buitenaf, waardoor je niet in de juiste 'flow' raakt.

Hypnose wordt door veel topsporters gebruikt, hypnose kan helpen om hen optimaal te laten presteren, ook onder druk.

Riechelmann 2019