• Virtuele maagband

    Hypnose Praktijk Riechelmann in Twisk

Hypnose virtuele maagband

Wil je graag onder hypnose voor een virtuele maagband in Twisk of omstreken? Bij Hypnose Praktijk Riechelmann ben je aan het juiste adres voor de zogenaamde hypno-maagband. Zo krijg jij de nodige ondersteuning tijdens het afvallen.

Hypnotherapie als afvalbehandeling

Bij dit programma gaan hypnose en afvallen goed samen. Daarbij hoef je in tegenstelling tot een chirurgische maagband de nadelen van een operatie niet te ervaren. Bovendien is het maagband programma meer dan een virtuele maagband alleen.

Onbewust leer ik je controle te krijgen over jouw emoties ten opzichte van eten, de grootte van je porties, het maken van gezonde keuzes en het loslaten van oude patronen.

Deze behandeling is dus GEEN DIEET en je mag in principe alles blijven eten. Of je nu 5 of 150 kilo wilt kwijtraken: afvallen door onder hypnose te gaan voor een virtuele maagband kan jou verder helpen. Wel is het belangrijk dat jij 100% gemotiveerd bent.

Hoe gaat de maagband onder hypnose in zijn werk?

Je krijgt 3 sessies in 1 maand, dit is afhankelijk van de persoon. Het bijbehorende programma zal uit een 8-stappenplan bestaan. Voordat we met de afvalbehandeling gaan binnen, vertel ik je meer hierover.

Na afloop van de eerste sessie, afvallen onder hypnose voor een virtuele maagband, krijg je ter ondersteuning een op maat gemaakt geluidsbestand mee. Dit bestand dien je minimaal 2 keer per dag gedurende 1 maand te beluisteren. Op deze manier krijgt jouw onderbewustzijn elke dag opnieuw de opdracht om de nodige veranderingen blijvend door te voeren.

De kosten voor de virtuele maagband zijn €375,00 euro, hiervoor krijg je 3 sessies.

Dit is inclusief:

  • 3 sessies om te vermageren onder hypnose en indien nodig de nodige begeleiding
  • De geluidsopname op maat
  • Een goed gevoel over jouw nieuwe lichaamsgewicht

Virtuele maagband ervaringen

Indien je geïnteresseerd bent om onder hypnose te gaan voor een virtuele maagband lees dan enkele ervaringsverhalen. Vele mensen zijn je al voorgegaan en die ervaren de behandeling als zeer positief.

Zo schrijft Virginia: “De eerste keer onder hypnose vond ik best spannend. Maar dankzij Roy die veel rust uitstraalde, voelde ik me na de sessie erg ontspannen. Nog steeds pluk ik de vruchten van de sessies. Ik kan in alle oprechtheid zeggen dat ik als vrolijker mens door het leven ga.”

Maak vandaag nog een afspraak!

Wil je ook ondersteuning en met hypnotherapie afvallen? Maak dan nu een afspraak door rechtsboven in het scherm op Afspraak maken te klikken. Mocht dit onverhoopt niet lukken, kun je ook bellen naar 06-10880028.

Als hypnotherapeut verwelkom ik je graag in mijn praktijk in Twisk. Ik breng je onder hypnose voor een virtuele maagband. Zo help ik je om jouw ideale gewicht te bereiken!

Zijn er nog vragen of duidelijkheden? Neem gerust contact met Roy op of:

Chat openen
Waar wil je mee geholpen worden?