• Hypnose om te stoppen met roken

    Hypnose Praktijk Riechelmann in Twisk

Stoppen met roken kan een hele opgave zijn. Wil je van deze gewoonte af maar vind je het moeilijk om sigaretten te laten liggen? Dan kan hypnose om te stoppen met roken een uitkomst zijn. Bij Hypnose Praktijk Riechelmann wordt deze therapie aangeboden zodat je vanuit jouw eigen onbewuste voor altijd goed van het roken af te komen.

Hypnose om te stoppen met roken

Hypnosetherapie bij Hypnose Praktijk Riechelmann

Mijn achtergrond is acupressuur, sportmassage, stoelmassage, Reiki master en magnetiseren. Vanuit deze disciplines kwam ik in contact met trance en hypnose. Hierbij ontdekte ik de grote kracht van deze manier van therapie. Uiteindelijk heb ik besloten om mij hier volledig op te richten.

Met deze behandelingsmethode heb ik dan ook vele goede resultaten geboekt en mijn cliënten hebben goede ervaringen ondervonden. Je bent van harte welkom bij mijn hypnosepraktijk in Twisk. Je kunt ook hypnotherapie ondergaan om bijvoorbeeld af te vallen, het verbeteren van sportprestaties. Verder kun je bij mijn praktijk terecht voor coaching of trance therapie.

Maak direct een afspraak voor hypnosetherapie via de knop op deze pagina. Je kunt ook bellen naar 06 108 800 28. Spreek bij geen gehoor een voicemail in, dan bel ik je zo snel mogelijk terug.

Hypnose therapie voor motivatie uit het onderbewustzijn

Nicotine is een zwaar verslavende stof en stoppen met roken is daardoor voor veel mensen geen eenvoudige opgave. Wanneer je er eenmaal zelf voor hebt gekozen om er echt voor te gaan en te willen stoppen met roken, kun je met behulp van hypnose het roken afleren.

Het belangrijkste bij de combinatie van hypnose en stoppen met roken is dat jij het zelf echt wilt. Een hypnosebehandeling legt jou namelijk niets op waar je zelf niet achter staat. Als je bij mij komt voor hypnosetherapie haal ik slechts iets naar boven waar jij niet bij kunt. Alle kennis en ervaring van jouw lichaam en alles wat met jezelf te maken heeft zit namelijk al in jouw onderbewustzijn.

Over de hypnosebehandeling

Hypnotherapie is een passende methode om te stoppen met roken. Er is doorgaans slechts een sessie nodig, waardoor je ook maar eenmalige kosten hebt. Het bedrag van de eenmalige hypnose therapie is €150. Tijdens de hypnosebehandeling zijn we ongeveer 1,5 uur bezig.

Bij de hypnose therapie spreek ik jouw onderbewustzijn aan om dit zo subtiel mogelijk te beïnvloeden. Het is dus van belang dat jij je open stelt en simpele instructies op kunt volgen. Het is bij mij gewoon toegestaan om te eten en te drinken voorafgaand aan de hypnose behandeling.

Maak direct een afspraak

Je kunt direct een afspraak maken door op de website ‘afspraak maken’ te klikken. Het is uiteraard ook mogelijk om mij direct te bellen. Dit kan naar 06 108 800 28.

Ik hoop je snel te mogen verwelkomen bij Hypnose Praktijk Riechelmann in Twisk om jou te helpen stoppen met roken. Jouw innerlijke kracht en mijn expertise helpen jou te stoppen met roken.

Zijn er nog vragen of duidelijkheden? Neem gerust contact met Roy op of:

Chat openen
Waar wil je mee geholpen worden?