• Hypnose

    Hypnose Praktijk Riechelmann in Twisk

Een hypnosebehandeling bij Hypnose Praktijk Riechelmann

Ben je van plan een afspraak te maken bij Hypnose Praktijk Riechelmann voor een hypnosebehandeling in Twisk? Op deze pagina lees je meer over hoe zo’n sessie in zijn werk gaat. Je ontdekt wat je van mij als hypnosetherapeut kunt verwachten en waar jij je als cliënt aan dient te houden.

Wat kun je verwachten van mijn hypnose?

We starten met een intakegesprek waarin we jouw klacht en/of probleem bespreken. Vervolgens kijken we samen hoe we het gewenste resultaat kunnen bereiken. Uit ervaring weet ik dat de meeste klachten en problemen van cliënten voortkomen uit complicaties die al eerder in het leven zijn ontstaan. Soms zelfs al in de vroege kinderjaren. Je kunt je niet altijd bewust zijn van de oorsprong, maar jouw onderbewustzijn is hier vaak nog wel steeds mee bezig. Zo blijven onbewuste overtuigingen in stand, terwijl dit vaak niet noodzakelijk of bevorderlijk is voor het dagelijkse welzijn. Door middel van de juiste suggesties maak ik het onderbewuste duidelijk dat het probleem niet gehandhaafd hoeft te worden. Ik raad aan een professional als mijzelf in te schakelen, omdat velen niet in staat zijn om op eigen kracht het onderbewustzijn succesvol te beïnvloeden.

Wat moet je doen tijdens een hypnose behandeling?

Uiteraard zal ik de gehele hypnosebehandeling verzorgen. Wel is het van groot belang dat je jezelf aan een aantal zaken houdt tijdens de sessie. Zo dien je:

Simpele instructies op te volgen

  • Jouw verbeelding en fantasie aan te spreken
  • Open te staan voor suggesties, zodat ik het onderbewuste kan beïnvloeden
  • Aan het probleem te willen werken; alleen dan zal de hypnosesessie een succes zijn (laat je dus niet door een ander naar de hypnosetherapeut sturen!)
  • De hypnosebehandeling is eveneens in te zetten bij traumaverwerking, persoonlijke ontwikkeling en nog vele andere situaties.

Maak nu een afspraak door rechtsboven in het scherm op ‘Afspraak maken’ te klikken. Mocht dit onverhoopt niet lukken, kun je ook bellen naar (06) 108 800 28.
Via het contactformulier stel je al jouw vragen. Hypnose Praktijk Riechelmann uit Twisk staat voor je klaar!

Zijn er nog vragen of duidelijkheden? Neem gerust contact met Roy op of:

Waar wil je mee geholpen worden?