• Over mijn praktijk

    Hypnose Praktijk Riechelmann in Twisk

Welkom bij Hypnose Praktijk Riechelmann, jouw hypnosepraktijk in Twisk. Bij mij, Roy Riechelmann, ben je aan het juiste adres om problemen aan te laten pakken. Ik beschik over diverse technieken en soorten van behandelingen. Voorafgaande van de sessie bespreken we wat voor behandeling het best voor jou zal passen. Uiteraard neem ik voor al mijn cliënten uitvoerig de tijd en zet ik mij volledig in om jou naar de gewenste resultaten toe te helpen.

Hypnose Praktijk Riechelmann in Twisk

Gespecialiseerd in hypnose en trance

Mijn praktijk staat binnen de regio bekend vanwege de specialisaties in hypnose en trance. Vandaar dat ik je graag meer vertel over deze therapieën.

Wat is hypnose?

Hypnose is de sterkste tool die je zelf al bezit: de innerlijke kracht om dingen te bereiken, die je altijd al had, maar waarvan je niet wist hoe je hierbij moest komen. Alle kennis van jouw lichaam en alles wat met jezelf te maken heeft, zit immers in jouw onderbewustzijn waar jij zelf niet bij kunt. Hypnotherapie opent de deuren. De behandelmogelijkheden zijn daardoor zeer groot en veelzijdig.

Wat is trance?

In trance zijn is een heel normaal iets wat iedereen meerdere keren per dag overkomt. Deze staat van zijn maak je bijvoorbeeld mee als je wakker wordt, aan het dagdromen bent, diep verzonken bent in een boek of intens een film kijkt. Met de trancetherapie die ik in mijn hypnosepraktijk aanbied help ik jou in trance te brengen.

Het verschil tussen hypnose en trance

Wanneer je in trance bent, kun je zelf dingen analyseren en evalueren. Bij hypnose neem je mijn suggesties over het algemeen aan als waarheid. Suggesties zijn de juiste bewoordingen, die jouw onderbewustzijn accepteert.

Overige behandelingen
Naast hypnosetherapie en trancetherapie kun je bij mij terecht voor hypnosecoaching, magnetiseren, reiki en een hypno-maagband. Per cliënt bekijk ik welke methode het meest effectief is. Ik ben aangesloten bij de HVNL en het Hypnotherapist Register.

Ben je nieuwsgierig geworden naar mijn hypnosepraktijk en mij als hypnosetherapeut? Wellicht kan ik jou helpen en begeleiden. Neem contact op met Hypnose Praktijk Riechelmann uit Twisk door te bellen naar (06) 108 800 28 of door het contactformulier in te vullen. Zowel telefonisch als via het afsprakenformulier kun je een afspraak inplannen.

Zijn er nog vragen of duidelijkheden? Neem gerust contact met Roy op of:

Chat openen
Waar wil je mee geholpen worden?