• Referenties

    Hypnose Praktijk Riechelmann in Twisk

Referenties Praktijk Riechelmann

Ik gun iedereen Roy die zichzelf een fijner leven gunt.

Dat ik Roy heb mogen leren kennen kan ik het best omschrijven als een geschenk. De eerste ontmoeting voelde meteen goed en ik vond het bijzonder direct al zo’n warme klik te ervaren. Ik had het geluk aanwezig te mogen zijn bij een sessie van een bekende en zo maakte ik kennis met zijn rustige, oordeel loze, warme, respectvolle en vooral kundige manier van werken. Een eerste afspraak voor mezelf was dan ook snel gemaakt: Ik wilde graag mijn angsten voorbij, mij zelfverzekerd voelen en daardoor mezelf meer gaan zien en vooral stralen.

De eerste keer onder hypnose gaan vond ik best spannend en merkte ik nogal wat weerstand bij mezelf maar de rust die hij uitstraalde, zijn prettige manier van begeleiden zorgde voor een fantastische eerste ervaring. Zo vermoeid als ik bij hem binnen stapte, zo ontspannen voelde ik mij na de sessie.

Nieuwsgierig als ik was naar wat er zou gaan gebeuren, merkte ik vrijwel direct de positieve resultaten op. Ik voelde mij meer zelfverzekerd, meer ontspannen, vrolijker maar ook zachter en kreeg steeds meer compassie voor mijzelf. Nog steeds pluk ik de vruchten van de paar sessies die ik heb gevolgd bij Roy en ik kan in alle oprechtheid zeggen dat ik als vrolijker mens door het leven ga. Door mijn eigen positieve resultaten te delen en een hoge gun factor hebben inmiddels meerdere mensen zich aangemeld bij hem. Als ik alles in één zin zou moeten samenvoegen kan ik daar heel kort over zijn: Ik gun iedereen Roy die zichzelf een fijner leven gunt.

Virginia Arensma
Sinds de eerste sessie heb ik geen koek, snoep of chips meer aangeraakt.

Half februari voor het eerst naar hypnotherapie, geen idee wat te verwachten.
Mijn probleem: overgewicht/afvallen of eigenlijk het niet kunnen stoppen met snoepen, gebrek aan doorzettingsvermogen.

Na de intake waarin mij uitgebreid werd uitgelegd hoe of wat en na het beantwoorden van al mijn vragen hebben we in overleg besloten de hypnomaagband te plaatsen. De sessie was prettig, ik was mij bewust van alles om mij heen en voelde mij na afloop ontspannen.

Nu anderhalve maand later kan ik melden dat ik inmiddels al veel ben afgevallen. Dat is niet gek, sinds de eerste sessie heb ik geen koek, snoep of chips meer aangeraakt.
Conclusie: het werkt!

Ik ben heel blij dat ik deze stap heb gezet!

B. Molenaar
Het verbaast mij met hoeveel gemak je je gedrag kan veranderen na de behandeling.

Ik ben nooit echt een snoeper geweest en nog niet eigenlijk. Door het stoppen met roken ben ik behoorlijk in gewicht toegenomen en wilde hier wat aan doen. Het verbaast mij met hoeveel gemak je je gedrag kan veranderen na de behandeling. Tot dus ver nog geen enkele moeite gehad met mijn veranderde eetpatroon. Wel had ik de angst dat ik te weinig at en daardoor later een hongergevoel zou ervaren, die angst is voortdurend irreëel geweest. Ik heb namelijk geen moment het gevoel van honger gehad. Ik merk dat ik al gewicht aan het verliezen ben en ben heel content met verloop.

Deanne van Groenigen
Ik ben inmiddels over de 15 kilo af gevallen en allemaal zonder moeite en hongergevoel.

Hallo Roy, ik zou je nog een berichtje sturen hoe het nu gaat na 10 juli toen ik de virtuele maagband kreeg…nou het gaat super! ik ben inmiddels over de 15 kilo af gevallen en allemaal zonder moeite en hongergevoel. Ik loop heel veel en kan alles eten alleen veel minder maar ook dat is geen probleem. Kortom het is geslaagd en ben er erg blij mee 🙂 Nogmaals bedankt!

En ik zal iedereen die wil afvallen jou aanbevelen, er is inmiddels ook al een collega van mij bij jou geweest en die is ook al de nodige kilo\’s verloren.

Janine B.
Ik ben tot nu toe 15 kilo kwijt, en het gekke is; het gaat eigenlijk als vanzelf!

Enige tijd geleden (oktober en november vorig jaar) ben ik bij jouw praktijk geweest voor de sessies ivm afvallen. Ik dacht het is misschien wel leuk om even te laten weten hoe het nu gaat. Nou, ik kan zeggen dat het heel goed gaat! Ik ben tot nu toe 15 kilo kwijt, en het gekke is; het gaat eigenlijk als vanzelf! Ik hoef er niet veel voor te doen of te laten. ? Ik ben heel blij dat je me hebt kunnen helpen, na al die jaren van dieet na dieet te proberen en een gezondere leefstijl aan te nemen wat ik dan een paar weken vol kon houden….. daarna steeds weer in oude gewoontes terugvallen en niet de knop om kunnen zetten…. Daarom is dit voor mij een hele verandering, en dat heb jij in 4 sessies kunnen bereiken. Heel bijzonder! Na de sessies heb ik gelukkig geen enkele eetbui meer gehad en ik ben me veel meer bewust van wat ik eet. Ik heb geen moeite met drie keer per dag kleine porties te eten en tussendoor neem ik meestal wel iets, maar genoeg is genoeg, dat voel ik nu heel goed. Ik ben nog niet op het gewicht dat ik graag zou willen maar ik ga er wel voor en heb er eigenlijk alle vertrouwen in dat dat ook gaat lukken.
Roy, bedankt voor je hulp en veel succes met je praktijk! Ik hoop dat je nog veel mensen mag helpen.

Nanda
Nu 26 dagen later en 3 sessies verder ben ik 8 kilo lichter.

Op 4 november 2016 ben ik voor het eerst bij je geweest in verband met het plaatsen van een virtuele maagband.
Ik heb op dat moment al jaren van diëten achter de rug waarbij ik de laatste 5 jaar ruim 25 kilo ben aangekomen. Ik heb me aangemeld bij een obesitaskliniek en sta inmiddels al maanden op wachtlijst, omdat dit me te lang duurt en mijn vertrouwen in een goede afloop nihil is ben ik verder gaan kijken. Ik lees over een virtuele maagband en doe online onderzoek waarbij ik ook op jouw site terecht kom. Je site spreekt me aan en ik maak een afspraak voor een week later. Ik ben redelijk sceptisch maar ook hoopvol ivm de goede ervaringen die ik lees online.

Mijn ervaring is dat t werkt, voor het eerst in mn leven (40 jaar) heb ik voldoende aan 3 kleine maaltijden en kan ik chips, koekjes en chocolade laten staan zonder dat ik het gevoel heb dat ik ook wil eten. Nu 26 dagen later en 3 sessies verder ben ik 8 kilo lichter. Ik heb meer dan ooit het vertrouwen dat ik op mijn gewicht ga komen en zal blijven

Anoniem
Mijn constante drang om continue te eten is volledig weg!

Ik volgde bij de Hypnose Praktijk Riechelmann het hypno-maagband programma. En het is één van de beste moves die ik ooit maakte. Mijn constante drang om continue te eten is volledig weg! Ik verbaas me er nog steeds over dat ik ’s avonds en in het weekend geen enkele behoefte meer heb om de hele dag door te snoepen en te eten. Dit geeft zo’n rust en tevredenheid, er valt een last van je schouders. Echt geweldig, want zelfs het besef dat er nog een paar kilo’s af moeten is geen druk meer. Ik weet dat ’t gaat gebeuren en dat besef maakt je een relaxter, vrolijker en gelukkiger persoon.

Toen ik begon aan de maagband was ik wel benieuwd of de hypnose bij mij zou werken. Ik geloofde er zeker in, alleen wist niet of het bij mij zou werken. Natuurlijk lukte het ook bij mij, en het bandje dat je daarna een paar keer per dag luistert is ook heel fijn. Hoe vaker je het bandje afspeelt, hoe makkelijker je in die ontspannen staat raakt.

Inmiddels ben ik 6 kilo kwijt terwijl je normaal kunt eten. Ik heb door mijn lange dagen op het werk wel een ‘11 en 3- uurtje’ ingevoerd omdat de tijden tussen de maaltijden te lang werden voor mij. Maar dat is een persoonlijke situatie. Als iemand die alles al probeerde om af te vallen en dit niet werkte kan ik de hypno-maagband aanraden.

Jacqueline W

Zijn er nog vragen of duidelijkheden? Neem gerust contact met Roy op of:

Chat openen
Waar wil je mee geholpen worden?