• Reiki

    Hypnose Praktijk Riechelmann in Twisk

Hypnose Praktijk Riechelmann voor Reiki

Reiki
Wil je fysieke, mentale of emotionele problemen oplossen? Hierin kan de Reiki in Twisk van Hypnose Praktijk Riechelmann jou ondersteunen. Door middel van mijn behandelingen help ik jou ontspannen, meer energie krijgen en weer in balans komen. Zo kan jij je beste zelf zijn.

Wat is Reiki?

Reiki is een samenvoeging van de Japanse woorden ‘rei’ = universum en ‘ki’ = kracht, oftewel: energie. De ‘ki’ wordt in China aangeduid als ‘chi’ en in India als ‘prana’. Net als chakra healing heeft Reiki healing een positieve invloed op lichaam en geest. De therapie is als het ware een wezenlijk onderdeel van je beste zelf zijn. Jouw zijn bestaat dan ook uit universele energie en heeft een eigen trillingsniveaus. Een Reikibehandeling is dus een methode waarbij je jezelf verbindt met deze universele energie.

Voor een beter gevoel

Bij Reiki ga ik ervan uit dat elke fysieke kwaal veroorzaakt wordt vanuit het emotionele vlak. Een lichamelijke kwaal is vaak een signaal vanuit ons emotionele lichaam dat ons vertelt dat er iets aan de hand is.

Door tijdens een sessie gericht te werken op emotionele blokkades, is het dus mogelijk het lichamelijke signaal tevens te verhelpen. Toch kan ik niet met zekerheid zeggen ik met een Reikibehandeling alles kan genezen. Wel kan ik stellen dat de therapie verlichting van de klacht geeft, waardoor je je beter zult voelen. Om die reden is het van belang dat je in geval van ziektes in eerste instantie onder behandeling bent bij de reguliere gezondheidszorg.

Maak nu een afspraak door rechtsboven in het scherm op ‘Afspraak maken’ te klikken.
Mocht dit onverhoopt niet lukken, kun je ook bellen naar (06) 108 800 28.
Kies vandaag nog voor de helende werking van Reiki!

In eerste instantie ben ik begonnen met Acupressuur, sportmassage, Stoelmassage, Reiki 1, 2, 3 (Reiki master) en Magnetiseren.

Hiermee heb ik veel clienten behandeld met goede resultaten.
Vanuit deze disciplines kwam ik in contact met trance en hypnose en bemerkte de grote kracht van deze manier van therapie en heb toen besloten me hier volledig in te verdiepen.

Ook hiermee worden inmiddels goede resultaten geboekt. Immers, bijna alle problemen komen voort uit het onderbewustzijn, daar moet je zijn, bij de bron.
Met hypnose zijn problemen vanuit de bron zeer goed te behandelen.

Zijn er nog vragen of duidelijkheden? Neem gerust contact met Roy op of:

Chat openen
Waar wil je mee geholpen worden?