Stoppen met roken behandeling

Hulp bij stoppen met roken door hypnoseStoppen met roken behandeling

Ben je een roker en wil je van deze gewoonte af, maar vind je het lastig om sigaretten links te laten liggen? In mijn praktijk help ik jou te stoppen met roken met behulp van hypnose. Vanuit jouw eigen onbewuste kun je voor eens en altijd van jouw rookverslaving afkomen. Ik bied jou passende hulp bij het stoppen met roken.

Motivatie uit het onderbewustzijn

Nicotine werkt zwaar verslavend, en stoppen met roken is daarom geen eenvoudige opgave. Wanneer je er echter eenmaal zelf voor hebt gekozen er echt voor te gaan, kun jij met behulp van hypnose roken afleren. Wat het belangrijkste is bij de combinatie van hypnose en stoppen met roken, is dat jij het echt zelf wilt. Een hypnosebehandeling legt jou namelijk niets op waar je zelf niet achter staat. Hypnose is de sterkste tool die je zelf al bezit: alle kennis van jouw lichaam en alles wat met jezelf te maken heeft, zit al in jouw onderbewustzijn. Met hypnose haal ik slechts iets naar boven waar jij zelf niet bij kunt. Daarom is het belangrijk dat jij erachter staat om roken met behulp van hypnose achter je te laten. Om fitter te worden, de kans op diverse ziekte processen te verkleinen, of omwille van partner of kinderen: als de motivatie maar vanuit jezelf komt.

Over de hypnosebehandeling

Hypnotherapie een passende methode om te stoppen met roken dankzij hypnose. Er is doorgaans slechts één sessie nodig, waardoor je maar eenmalig het bedrag van €150 hoeft te betalen. Tijdens de hypnosebehandeling zijn we ongeveer 1,5 uur bezig. Hierbij spreek ik jouw onderbewustzijn aan om dit zo subtiel te beïnvloeden. Het is dus van belang dat jij je open stelt en simpele instructies op kunt volgen. Overigens is het gewoon toegestaan te eten en te drinken voorafgaand aan de hypnosebehandeling.

Maak nu een afspraak door rechtsboven in het scherm op ‘Afspraak maken’ te klikken.
Mocht dit onverhoopt niet lukken, kun je ook bellen naar (06) 108 800 28.

Ik hoop je snel te mogen verwelkomen in Hypnose Praktijk Riechelmann te Hoorn.
Jouw innerlijke kracht en mijn expertise helpen jou te stoppen met roken door hypnose.

Sitemap
Spring naar toolbar