• Trancetherapie

    Hypnose Praktijk Riechelmann in Twisk

Trancetherapie van Hypnose Praktijk Riechelmann

De trancetherapie in Twisk van Hypnose Praktijk Riechelmann heeft vele toepassingsmogelijkheden. Door middel van deze zogenaamde Bio Energetische Trance-therapie kan ik rechtstreeks met jouw onderbewustzijn werken om het verhelpen eventuele problemen en klachten te ondersteunen. Zo gebruik ik diverse technieken om jou weer in balans te brengen en bied ik vervolgens de juiste begeleiding.

Verschillen tussen BET en hypnose

Bio Energetische Trance-therapie, oftewel BET-therapie, kan een groot aantal zaken beïnvloeden. Denk maar aan overtuigingen, verslavingen, gevoelens, trauma’s, angsten, pijn, zelfbeeld, ongewenst gedrag en relaties. Het verschil met hypnosetherapie is dat ik jou met trancetherapie zelf dingen laat analyseren en evalueren. Dit terwijl jouw onderbewustzijn bij de hypnosemethode over het algemeen mijn suggesties als waarheid aanneemt.

Suggesties zijn de juiste bewoordingen die jouw onderbewuste accepteert. Bij trancetherapie gebruik ik enkel korte suggesties voor de klacht. Dit doe ik wanneer de cliënt in trance is. Bij hypnose pas ik juist scripts toe waarbij ik continu spreek met zeer korte pauzes. Per cliënt bekijk ik overigens welke therapie het beste in te zetten is voor het behalen van de gewenste resultaten.

Hoe ziet de behandeling eruit?

Het doel van mijn bio energetische therapie is om jouw natuurlijke balans te herstellen. Hiervoor zet ik verschillende technieken in, waarna ik rechtstreeks aan het werk ga met jouw onderbewustzijn. Dankzij mijn therapie kun jij jezelf overstijgen en transformeren. Op deze manier ben jij in staat de mogelijkheden van jouw geest optimaal te benutten.

Interesse in de trancetherapie van Hypnose Praktijk Riechelmann in Twisk?

Maak dan nu een afspraak door rechtsboven in het scherm op ‘Afspraak maken’ te klikken. Mocht dit onverhoopt niet lukken, kun je ook bellen naar (06) 108 800 28.
Heb je nog vragen? Stel ze via het contactformulier. Ik zal je vraag dan zo snel mogelijk beantwoorden.

Zijn er nog vragen of duidelijkheden? Neem gerust contact met Roy op of:

Waar wil je mee geholpen worden?